За мен

Добре дошли в LE BOUDOIR de Simonne!

Това е моето лично пространство, което искам да споделя с вас. Това е част от моята интимност, която е по-смислена, когато е част от щастието на поне още един човек.

Обичам бижутата във всичките им възможни състояния и форми – когато ги нося, когато ги правя, когато ги подарявам, когато ги продавам, когато ги виждам кацнали на ушите или врата на друг. Затова отварям вратата на своя будоар и ви каня да надникнете под капака на моята кутия за бижута за да изберете тези, които най-много отговарят на вашата природа и индивидуалност.

Всяко едно бижу е направено с любов. Всяко от тях има история. Историята на камъка и историята на създаването му. Всяко от тях съдържа част от моето усещане за красота. А аз обичам да откривам и празнувам красотата. Особено когато става въпрос за нещо толкова изящно като отражението на слънцето върху пръстена на ръката ти или отблякъса на обеца измежду косата ти докато вървиш решително нанякъде.

Винаги съм обичала да нося бижута, да ги разглеждам, да ги сменям. А благодарение на моята майка, която е завършила Парижката академия за изящни изкуства, от малка съм привързана към красотата, изяществото, блясъка, комбинирането на цветовете и материите… Имала съм късмета да се родя в Париж, където на всяка крачка те изненадват какви ли не комбинации от елегантност, екстравагантност, красота, провокация, феерия… Нямаше как да не започна да рисувам. После започнах да правя брошки от какво ли не. И неусетно развих страст към бижутата. Първо заради самата себе си. Винаги бях различна. Винаги с нещо уникално върху себе си. После започнах да правя и подарявам бижута на своите приятели и близки. Те не ги приемаха скромно, не ги заключваха в шкафа, а за моя радост ги виждах да ги носят и комбинират с удоволствие.

Така докато работата в офис изпитваше административните ми умения за оцеляване, бижутата спасяваха креативната част от душата ми. Знаех, че рано или късно кутията ми ще се напълни и ще поискам да отворя капака й и да споделя съдържанието й с всички. И през тази странна за всички ни 2020 година моментът дойде без да искам, но пък настоя да остане и ме предизвика да отворя будоара точно тогава, когато нуждата да сме красиви по свой неповторим начин беше сякаш спасението от невъзможната реалност, която всички споделяхме по време на изолацията.

Сега кутията ми е отворена. Заповядайте, разгледайте, докоснете, споделете моето усещане.

Тук ще намерите всичко, което смятам за красиво, приятно, закачливо и най-вече индивидуално, без да е претенциозно. Работя с естествени камъни, метали, копринени конци, речни перли и стъклени мъниста. Всеки модел е уникален, има име, свързано с вълшебния свят на музиката, а всяка избрана песен се изпълнява от жена. Бижутата на LE BOUDOIR de Simonne са нетърпеливи да зарадват жените, които ще им дадат живот и ще ги разкрасят на свой ред… Обичам резултата от моите творения, надявам се да ви харесат и на вас! Днес светът е голям и красотата дебне отвсякъде <3